Hirdetés

Hát persze, hogy a Twistersből is készült trash változat

|

Az Asylum nem hagyhatta ki a lehetőséget a reboot lekoppintására.

Hirdetés

1996-ban, Bill Paxton és Helen Hunt főszereplésével mutatták be a Twister című katasztrófafilmet, ami viharvadászokról szólt, és ezt az ötletet ismétli meg új stábbal, ütősebb látványvilággal a Glen Powell és Daisy Edgar-Jones nevével fémjelzett, Lee Isaac Chung (Minari) által rendezett reboot.

A magyarul Végzetes vihar alcímmel ellátott Twisters július 11-től nézhető meg a hazai mozikban, július 19-én pedig az amerikai premiert is megejtik, azonban a méltán híres Asylum stúdió beelőzte őket. A vállalat korábban számos blockbuster olcsósított változatát készítette el (elég csak az AVH: Alien vs. Hunterre, a Street Racerre vagy a Transmorphersre gondolni), és nem hagyhatta aki ezt az alkalmat sem, hogy összehozzon egy újabb, haverokkal sírva röhögős élményt. 

Hirdetés

A The Twisters (avagy Tornadopolacypse) sem a címét, sem a sztoriját nem bonyolította túl: a szinopszis szerint "halálos tornádók tucatjai futnak össze a Középnyugaton, és egyesülnek egy hatalmas forgószélben, amely több száz mérföldes körzetben mindent elpusztít". A látottak alapján nemcsak a természet lesz pusztító, hanem maga a film is, de mondjátok meg ti:

A Jeffrey Anderson (Alien Apocalypse) forgatókönyve alapján, Michael Su (Armageddon, Transmorphers) rendezésében készült mockbuster egyes amerikai államokban mozikba is került, de a planéta többi részének sajnos be kell érnie a digitális megtekintéssel. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)