Hirdetés

Hamarosan elkezdik forgatni a Fallout sorozat 2. évadát

|

Az egyik visszatérő színész pedig izgalmas kijelentést tett a karakterével kapcsolatban.

Hirdetés

Bár a 2024-es Emmy több kategóriájában is volt esélye a legjobb sorozatnak bizonyulni a Fallout adaptációnak, végül a díjakat elhappolták előle olyan produkciók, mint A sógun és A mackó. De a készítőknek, valamint a Bethesdának és az Amazonnak nincs okuk szomorkodni, mivel a feldolgozás végtelenül sikeres lett: október elejei adatok szerint a Prime Video streaming platformon körülbelül hat hónap alatt több mint 100 milliós összesített nézőszámmal dicsekedhet a sorozat, ráadásul alaposan megdobta a Fallout-játékok iránti vásárlási kedvet is. 

Elképesztő az, amit Jonathan Nolanék összehoztak a Fallout sorozattal, és még közel sem végeztek: már összeszedtük, hogy mit lehet tudni a második évadról, amellyel kapcsolatban még sok a kérdőjel, de egy fontos információra most fény derülhetett az egyik színésznek köszönhetően. 

Hirdetés

A sorozat egyik szereplőjét, a Betty Pearsont alakító Leslie Uggams (akit idén láthattunk Vak Alként a Deadpool & Rozsomákban is) a New York-i Comic-Conon árulta el a ScreenRantnek nyilatkozva, hogy a 2. szezon forgatása tudomása szerint nagyon hamar, novemberben rajtolhat el, és már nagyon izgatott miatta. Már csak azért is, mert a karakterével még nem végzett a sztori, sőt: 

"Ez egy elképesztő, nagyszerű sorozat. Én a menedéklakók egyike voltam, így nem láthattam, hogy mit csinálnak a felszínen az emberek. Szóval amikor bemutatták, el voltam ájulva tőle. De Bettynek van még néhány meglepetés a tarsolyában, csak várjátok ki."

Bettyről, aki a sztori során a 33-as menedék felügyelőjévé válik, az évad végén kiderül, hogy szörnyű titkot rejteget a többiek elől, amelyre a felszínre merészkedő főszereplő, Lucy (Ella Purnell) testvére, a menedékben maradó Norm (Moises Arias) jön rá. A második évadnak többek között ezen a vonalon is lesz mit mesélnie, Betty pedig fontos mozgatórugója lesz az eseményeknek. 

Azonban hiába indul mindjárt a forgatás, a 2. szezon premierjére 2026-nál előbb nem számíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)