Hirdetés

Ha ezt olvasod, muszáj kijönnöd a Hungexpóra a hétvégén

|

Mindegy, hogy a videojátékok, a társasok, a filmek, a zene, a képregények, a cosplay vagy az animék érdekelnek, ott a helyed az év legnagyobb geek buliján.

Hirdetés

Mi itt a GS-nél igyekszünk lefedni az olvasóink érdeklődési köreit, de annyira sokszínű tábor gyűlt össze az évek alatt, hogy nem könnyű mindenki igényeit kielégíteni. Nemcsak gamerek olvasnak minket, hanem olyanok is rengetegen, akiket amúgy a videojátékok különösebben nem érdekelnek, cserébe nagyon rajta vannak a mangákon és animéken, imádják a társasjátékokat, esetleg a kedvenc sorozataikat érintő legfrissebb pletykákra kíváncsiak.

Még ennél is nehezebb olyan rendezvényt szervezni, amely mindenkinek kínál izgalmas programokat, de a Budapest Comic Con csapatának ez is sikerült.

Hirdetés

Május 18-án és 19-én a Hungexpo ad otthont a Budapest Comic Connak és társrendezvényeinek, amelyek közt garantáltan minden geek érzelmű fiatal és régebb óta fiatal megtalálja majd a számítását.

Ott van például a Board Game Expo, melynek házigazdája a Mit játsszunk csatorna alapítója, Győri Zoltán lesz, és ahol nemcsak izgalmas beszélgetéseket hallgathattok meg a hazai társasjátékos szcéna legfontosabb képviselőivel, de versenybe is szállhattok értékes nyereményekért Bang!-ben, HKK-ban, Pokémonban és még legalább egy tucat kártya- és társasjátékban. Hazai kiadók, magyar játékfejlesztők is képviseltetik magukat, és természetesen meg is lehet majd venni az összes izgalmas játékot, csak bírd magaddal cipelni a végén.

Aztán itt van nekünk a KoreaON, az ingyenesen látogatható koreai kulturális fesztivál, ahol gasztro élmények, táncos kurzusok, zenei produkciók, taekwondo bemutató, főzőshow és több bámulatos koncert is vár. Mindkét nap fellép például a világhírű Maytree acappella zenekar:

A hardcore gamereknek szól az Országos Gaming Expo, ahová a FIFA és a League of Legends rajongóinak mindenképp érdemes kilátogatniuk. Egyrészt mert itt tartják az idei, 2,7 millió forint összdíjazású EA FC 24 bajnokság döntőjét, másrészt mert a hazai LoL közösség apraja-nagyja felvonul majd itt, a legnézettebb streamerektől a legjobb játékosokon át a legviccesebb szinkronhangokig. A LoL mellett szimulátorok, PC-k, konzolok is lesznek töméntelen mennyiségben.

És akkor itt kanyarodjunk vissza a buli csúcspontjához, a Budapest Comic Conhoz, ahol kint lesznek a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárok filmes és képregényes fronton, fotózkodhatsz a kontinens legmenőbb cosplayereivel, kérdezhetsz a Trónok harca vagy épp a Vikingek sztárjától, nyerhetsz az egész nap pörgő geek kvízeken, beszerezheted a legmenőbb geek cuccokat. 

Gaming fronton is várnak érdekességek, akkor is, ha szülőként kíséred a gyermekedet a rendezvényre, az NMHH például mind a két nap a nagyszínpadon tart szakértői beszélgetést a mobiljátékok és a free-to-play modell jelenségéről, veszélyeiről, de más edukációs, segítséget nyújtó aktivitással is várják a látogatókat.

A részletes programot és a jegyeket megtalálod a Budapest Comic Con weboldalán!.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)