Hirdetés

Ha Agatha Christie rajongója vagy, ezt a puzzle-t imádni fogod – és most meg is nyerheted!

|

Ezer darabból áll az Agatha Christie világa puzzle, amelyen 90 apró nyom bújik meg, melyek mind az írónő műveihez kapcsolódnak.

Hirdetés

Agatha Christie a történelem egyik legmeghatározóbb írónője, akinek munkássága máig ihletet ad számos filmhez és játékhoz egyaránt. Regényei, novellái megunhatatlanok, Poirot és Miss Marple kalandjait ma is rengetegen olvassák, és szerencsére a Helikon kiadó gondoskodik arról, hogy amit csak lehet, elérhetővé tegyen a hazai könyvesboltok polcain.

A regények mellett sorra jelennek meg tematikus gyűjtemények is, amelyek egy-egy évszakhoz kapcsolódóan rendezik a rövidebb történeteket; ilyen például az Őszi borzongás, a Szentivánéji krimik, vagy a Baljós tavasz. Aki már mindent látott és olvasott, annak a most megjelent puzzle lesz igazán izgalmas.

Hirdetés

Az Agatha Christie világa - Kilencven nyom egyetlen puzzle-ban egy 1000 darabos kirakós, ami tele van apró utalásokkal. Hogy ezek mindegyikét megtalálhassuk, a dobozban található poszter hátoldalán részletes leírást olvashatunk, azt is jelölték, mely nyomot hol kell keresni, és melyik történethez kapcsolódik - de egy igazi rajongónak ez csak megerősítésként szolgál.

Ha szívesen nekiállnál, válaszolj helyesen az alábbi kérdésre legkésőbb július 21. éjfélig egy a jatek@kolibrikiado.hu címre küldött, Agatha Christie Puzzle tárgyú levélben. A 3 db nyertes vezetéknevének első betűjét, valamint keresztnevét ezt követően ebben a cikkben tesszük közzé, és e-mailben is értesítést kapnak. A nyereményeket a Kolibri Kiadó küldi el.

Milyen nemzetiségű Hercule Poirot?

a) német

b) belga

c)  francia

A nyereményjáték szabályzata itt olvasható.

Nyertesek: 

  • P. Gábor
  • E. Edina
  • B. Medárda
A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)