Hirdetés

Star Wars - ilyen lenne, ha Tarantino rendezte volna

|

George Lucas hagyatékát J.J. Abrams viheti tovább a hetedik epizóddal, de mi lett volna, ha az egész széria Quentin Tarantino kezébe kerül?

Hirdetés

Bár nem telhet el hónap, hogy a Star Wars széria valamilyen formában elő ne kerüljön, az utóbbi időszakban egyre több a Csillagok Háborúját érintő tartalom, köszönhetően a készülő Episode VII kapcsán történő bejelentéseknek és a törölt illetve épp készülő játékoknak.

Quentin Tarantino filmrendezőt remélhetőleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen mindenki látta legalább a Ponyvaregényt, vagy a Kill Bill valamelyik részét. Tarantino filmjeit a töménytelen mennyiségű erőszakról és vérről pillanatok alatt felismerjük, és bár ennek művészeti értékével nem mindenki ért egyet, az első pillanattól kezdve szerves részét képezik a rendező munkájának.

Néhány rajongó most elképzelte, milyen lenne a Star Wars univerzum, ha Tarantino ült volna a rendezői székben George Lucas helyett. Fogtak néhány klasszikus jelenetet, alávágtak egy stílusos zenét és néhány monológot Tarantino filmjeiből, megspékelték némi fröcsögő vérrel, és el is készült a Tarantio filmek trailereit tökéletesen idéző feldolgozás.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)