Hirdetés

Gyakorlatilag csak újdonságokra kíváncsiak a magyar Netflix-nézők

|

Elég egyértelmű trendet mutat a hazai Netflix toplista.

Hirdetés

Nem túlzottan meglepő dolog az, hogy a friss tartalmakra pörögnek rá a legtöbben a különböző streamingplatformok előfizetői közül, de azért arra ritkán van példa, hogy egy 10-es toplista tulajdonképpen összes helyezettje egy frissen debütált műsor legyen.

Ezen a héten viszont pontosan ez volt a helyzet a Netflixen, hiszen az alábbi lista első három helyezettje rögvest (Bármit, csak ezt ne, Szörnyetegek: A Lyle és Erik Mendez-sztori, Tökéletes pár) teljesen új tartalom, de új évaddal került fel A sötétség teremtménye is, az Emily Párizsban új epizódokkal jelentkezett, az Ebből elég pedig új szinkront kapott.

Hirdetés

Mr. McMahon, A rezidens és a Királyok voltunk is teljesen új sorozat, az Én, Georgina pedig most kapta meg a harmadik szezonját.

Íme a top 10 legnézettebb Netflix-sorozat ezen a héten:

  1. Bármit, csak ezt ne
  2. Szörnyetegek: A Lyle és Erik Mendez-sztori
  3. Tökéletes pár
  4. A sötétség teremtménye
  5. Emily Párizsban
  6. Ebből elég
  7. Mr. McMahon
  8. A rezidens
  9. Királyok voltunk
  10. Én, Georgina

Te mit darálsz éppen Netflixen? Írd meg kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)