Hirdetés

Giancarlo Esposito szerint még senki sem találta ki, kit fog alakítani a Captain America: Brave New Worldben

|

Az mondjuk biztos, hogy nem X professzor szerepét kapta meg, de ennél többet nem nagyon tudunk.

Hirdetés

Nemrég megérkezett a Captain America: Brave New World, avagy Amerika Kapitány: Szép új világ első kedvcsináló előzetese, amelyben elég sokat láthattuk Giancarlo Espositót is, aki utóforgatások során került be a filmbe. Hivatalosan semmilyen formában sem erősítették meg, hogy kit fog alakítani a színész, aki korábban többször is elmondta, imádná, ha egyszer megkapná X professzor szerepét, de az azért elég egyértelmű, hogy végül egy teljesen más karakternek köszönhetően kerülhet be az MCU-ba.

A színész hétvégén részt vett egy rajongói találkozón, ahol elmondta, egy igazán tökös figurát fog alakítani, és tudja, hogy jelenleg épp mindenki azt próbálja kitalálni, ki is lehet ez a fickó, ugyanakkor eddig egyetlen egy tipp sem volt helyes.

Hirdetés

Nincs mit tenni, valószínűleg tehát meg kell várni az Amerika Kapitány: Szép új világ 2025-ös bemutatóját. Eddig egyébként az a tipp tűnt a leginkább megalapozottnak, miszerint Esposito titokzatos karaktere nem más, mint George Washington Bridge, aki a képregényekben egy magasrangú S.H.I.E.L.D. ügynök (anno még az X-Force képregénysorozat első lapszámában debütált), de úgy fest, hogy ez is tévút, valaki mást alakít a 66 esztendős színész.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)