Hirdetés

Giancarlo Esposito izgalmas részletet osztott meg az MCU-s szerepéről

|

Sokkal nagyobb dologra számíthatunk tőle, mint egy szimpla Marvel-cameóra.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy az új Fantasztikus Négyes tagjait kik fogják megformálni, a rajongók figyelme a legelső MCU-s X-Men film felé fordult, amellyel kapcsolatban még mindig rengeteg a bizonytalanság, egyelőre egyetlen színészt sem jelentettek be hozzá. Giancarlo Esposito azonban nem csinált titkot abból, hogy szeretné eljátszani Charles Xavier professzort, még ha kicsit újraértelmezve is. 

Május elején aztán fejlemény történt az ügyben: Esposito a Mexikóvárosban tartott CCXP egyik panelbeszélgetésén megerősítette, hogy szerepet kapott a MCU-ban, és bár azt nem árulta el, hogy kit fog megformálni, azt egyértelművé tette, hogy nem az X-Men legendás vezetőjét láthatjuk majd az ő alakításában.

Hirdetés

A CinemaBlend beszámolója alapján Esposito nemrég részt vett a Phoenix Fan Fusion nevű eseményen, ahol tett néhány további utalást az MCU-s debütálására. A színész, aki olyan antagonisták megformálásáról ismert, mint Gustavo Fring (Breaking Bad) és Moff Gideon (A Mandalóri), elárulta, hogy Marvel-karaktere elég sok időt kap majd a kibontakozásra:

"Az MCU bekopogtatott az ajtómon, és olyan szerepet kaptam, amit sosem találnál ki. Fel fogják vezetni, és utána lesz egy saját sorozata".

Mivel Esposito azt nyilatkozta korábban, hogy "inkább előbb, mint utóbb" többet is meg fogunk tudni a szerepéről, ezért a spekulációk alapján olyan projektben kerülhet sor a leleplezésre, ami idén érkezik: mozis fronton egyedül a multiverzummal játszadozó Deadpool & Rozsomák jöhet szóba, míg sorozatok tekintetében a WandaVízió spin-offja, az Agatha All Along kerül fel a Disney+-ra, szóval ezek valamelyikében láthatjuk először - már amennyiben nem 2025-ös projektről beszélt. 

Szerintetek melyik Marvel-karaktert fogja játszani Esposito?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)