Hirdetés

Gary Oldman szerepelne a Harry Potter sorozatban, de ezúttal nem Sirius Blacket játszaná

|

Az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas színész egy másik, sokkal fontosabb szerepet nézett ki magának.

Hirdetés

Valószínűleg minden rajongónak van kedvence a Harry Potter könyvek és filmek közül, az enyém a korábbiaknál sokkal érettebb, komorabb tónusú Harry Potter és az azkabani fogoly, és ebben nem kis szerepe volt Gary Oldmannek. A kiváló angol színész Sirius Blacket, Harry Potter animágus keresztapját formálta meg két évtizeddel ezelőtt, és úgy tűnik, még nem végzett a franchise-zal.

Oldman A sógun és A mackó tarolását eredményező Emmy-gálán (férfi sorozatfőszereplők drámai kategóriájában jelölték az Utolsó befutókban mutatott játéka okán) az IndieWire kérdésére beszélt a Harry Potter filmekben játszott szerepéről, valamint az HBO tervezett rebootjáról.

Hirdetés

Elmondása szerint szerette ugyan a karakterét, ám annak nem jutott elég idő a filmvásznon. Nem is számít arra, hogy ismét felkérnék Sirius Black eljátszására, de lenne egy másik szerep, ami érdekelné.

"Szeretem Siriust, de nem szerepelt benne eleget. Felbukkant, aztán átment a boltíven"

- fogalmazott a színész, majd félig-meddig tréfálkozva hozzátette még a következő gondolatot a reboot kapcsán:

"Fogadni mernék rá, hogy teljesen új szereplőgárda lesz. Talán néhány év múlva eljátszhatnám Dumbledore-t."

Ez az a pont, ahol érdemes szóba hozni Oldman életkorát. A színész most 66 éves, tehát két évvel idősebb, mint Michael Gambon volt, amikor átvette Dumbledore szerepét a Harry Potter és az azkabani fogolyban. Elődje, Richard Harris pedig 71 évesen forgatta az első filmet, a Harry Potter és a bölcsek kövét. Magyarán Oldman mind az életkora, mind a színészi kvalitásai alapján jó választás lehetne, ráadásul a rajongók láthatnának egy ismerős arcot is az újak között, hiszen az HBO és a Warner már keresi az új Harry Pottert, Hermione Grangert, Ron Weasley-t és a többieket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)