Hirdetés

Futuramával és Emmy-díjas sorozattal erősít júliusban a Disney+

|

A nagy brandek most pihennek, viszont így is lesz mit nézni a nyár közepén a Disney streamingszolgáltatásán.

Hirdetés

Miközben az elmúlt hónapokban olyan jól bejáratott szériákból szállítottak új tartalma(ka)t a Disney+ra, mint a Marvel, a Doctor Who és a Star Wars (utóbbiból idén hozták már a Rossz Osztag 3. évadát, a Birodalmi históriákat és legutóbb Az akolitust is), addig a július ilyen szempontból szegényesebbnek ígérkezik, noha az egyik legismertebb, felnőtteknek szánt animációs sorozat visszatér. 

A Futurama ugyanis július végén a 12. szezonnal beköszön a Disney streamingszolgáltatására, de aki nem kíváncsi Fry, Leela és Bender új kalandjaira, annak is lesz mit néznie.

Hirdetés

Sokakat valószínűleg az Emmy-díjas FX-sorozat, a Jeremy Allen White nevével fémjelzett A mackó harmadik évada fog a platformra csábítani, de bizonyára akadnak Bluey, Utódok, Hétköznapi vámpírok és Will Trent rajongók is, akik miniepizódoknak, filmnek és újabb részeknek örülhetnek a hónap folyamán. Lesz néhány évadzáró is, amire júliusban kerül sor: zárul a 9-1-1. 7. évada, az LA Clippers: A legnehezebb szezon, a The Kardashians 5. szezonja és a Star Wars: Az akolitus is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A lista ezúttal sem teljes, az alábbiak mellett valószínűleg érkeznek még újdonságok július folyamán, de a Disney egyelőre ennyi filmet és sorozatot erősített meg:

Disney+ júliusi újdonságok

Filmek:

  • Július 12. Utódok: Vörös felemelkedése

Sorozatok: 

  • Július 3. Bluey miniepizódok (mind a hét egyszerre kerül fel)
  • Július 3. Még nem halott 2. évad
  • Július 10. Abott Általános Iskola 3. évad 2. rész
  • Július 17. A mackó 3. évad (minden epizód egyszerre kerül fel)
  • Július 17. Hétköznapi vámpírok: A sorozat 5. évad 
  • Július 24. Will Trent 2. évad (három epizóddal indul)
  • Július 29. Futurama 12. évad
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)