Hirdetés

Forgatási fotóval ünnepelte az USA születésnapját az Amerika Kapitány: Szép új világ főszereplője

|

Új jelmezében feszít a Captain America: Brave New World főhőse.

Hirdetés

Anthony Mackie még A Sólyom és a Tél Katonája című tévésorozatban lépett a Chris Evans által alakított Steve Rogers nyomdokaiba, és ő lett a Marvel filmes univerzumának új Amerika Kapitánya. Karaktere hamarosan (oké, viszonylag hamarosan) új mozifilmet fog kapni, ez lesz a 2025 februárjában érkező Amerika Kapitány: Szép új világ (Captain America: New World Order).

Odébb van még a premier, így igazi előzetesre a közeljövőben nem számíthatunk, de apróbb kedvcsináló szösszenetek azért érkezhetnek. Ilyen például az alábbi forgatási fotó is, amit maga Mackie osztott meg az Instagramon.

Hirdetés

A filmben a főhősön kívül biztosan szerepel majd Danny Ramirez is, mint Joaquin Torres, az új Sólyom, továbbá Tim Blake Nelson is visszatér, mint a Leader nevű főgonosz. Harrison Ford Thaddeus "Thunderbolt" Rosst fogja eljátszani, ő a mozi idején már az Egyesült Államok elnöke (korábban az amerikai hadsereg tábornoka és az USA külügyminisztere volt), és nagy visszatérő lesz még Liv Tyler is, aki Bruce Banner (Hulk) szerelmét, Betty Rosst alakítja - őt utoljára a 2008-as A hihetetlen Hulkban láthattuk.

De térjünk is vissza gyorsan Anthony Mackie fotójára, amit a színész tegnap, vagyis a függetlenség napja (Independence Day) örömére tett közzé. Az amerikaiak ezen a napon ünneplik a függetlenségi nyilatkozat 1776-os kihirdetését, melyben országuk kinyilvánította függetlenségét Nagy-Britanniától. A képen Mackie az új Amerika Kapitány szerelésben látható.

Az Amerika Kapitány: Szép új világ érkezése előtt persze még lesz mit nézniük a Marvel-rajongóknak: idén jön az Agatha All Along, az Eyes of Wakanda és a Your Friendly Neighborhood Spider-Man tévésorozat, nyáron pedig a mozinézők örülhetnek a Deadpool & Rozsomák bemutatójának. Jövőre az új Amerika Kapitány-filmet a Thunderbolts* fogja követni 2025 májusában - azt még mindig nem tudjuk, miért került oda az a csillag a film címének végére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)