Hirdetés

Folytatódik a Dexter az eredeti főszereplővel, és befutott az előzménysorozat kedvcsinálója is

|

Örülhetnek a rajongók, mivel a Dexter: Original Sin mellett szintén elkészül a Michael C. Hallt visszahozó Dexter: Resurrection.

Hirdetés

Kellemes meglepetést okozott a Paramount Global társügyvezetője, Chris McCarthy a Dexter-rajongóknak a San Diego Comic-Conon, ugyanis bejelentette, hogy a Michael C. Hall által megszemélyesített sorozatgyilkos kalandjai még távolról sem értek véget, jön egy új sorozat Dexter: Resurrection címmel. A döntés persze nem meglepő annak a fényében, hogy a Dexter Morgan karaktere köré szőtt történet sikerét a Showtime egyetlen más produkciójának sem sikerült megismételnie, pláne nem túlszárnyalnia. Népszerűségét jól mutatja, hogy júniusban a Nielsen toplistáján a második helyen végzett, lenyomva A mackót, a The Boyst és A Bridgerton családot is.

A 2006 és 2013 között futott sorozat először 2021-ben kapott folytatást, a Dexter: New Blood tíz évvel a finálé után játszódott, és fontot szerepet szánt Dexter immáron tinédzserkorú fiának, Harrisonnak (Jack Alcott) is. A Resurrection ennek a szálait viszi tovább, 2025 nyarán tervezik bemutatni.

Hirdetés

Természetesen nem feledkezett meg a Paramount az 1991-be helyezett, 10 epizódosra tervezett előzménysorozatról sem, amelyben Patrick Gibson (Shadow and Bone) alakítja a vérszomja kordában tartásával küszködő rendőrségi gyakornokot.  A Gibson mellett Christian Slatert, Molly Brownt, Sarah Michelle Gellart, Patrick Dempsey-t, James Martinezt, Christina Miliant, Alex Shimizut és Reno Wilsont felvonultató első évad decemberben debütál a Paramount+ streamingszolgáltatásban, hozzánk pedig valószínűleg a SkyShowtime révén jut majd el.


Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)