Hirdetés

Folytatást kap az egyik legfurább Batman-film

|

A meglepően érdekes, 2018-as animációs spin-off egy második esélyt fog kapni.

Hirdetés

Már 6 éve annak, hogy a Warner Bros. kiadott egy CG anime filmet Batman Ninja címmel. Ez volt az első nagyobb produkciója a YamatoWorks és a Kamikaze Douga srácainak, és debütáló filmjükkel egy új irányba vitték Gotham jól ismert védelmezőjét. A sötét lovag átkerült a feudális Japánba, ahol igazi nindzsává vált.

Az azóta eltelt években több animációs projekt is megjelent, de egy szót sem ejtett senki a Batman Ninjáról. Mindenki azt hitte, hogy itt a vége a dalnak, de a rajongótábor tévedett: érkezik ugyanis a Batman Ninja vs. Yakuza League.

Hirdetés

Az új film a 2018-as sztori közvetlen folytatása lesz, és a DC hőseinek a jakuzával kell majd szembeszállniuk. A főhőst ezúttal is Yamadera Koichi fogja megszólaltatni, míg a rendezői székben ismét Mizusaki Junpei ül majd. A Batman Ninja írója, karakterdizájnere, zeneszerzője és társrendezője mind visszatérnek a folytatásra.

Július 4-én a Warner Bros.-nak lesz egy panelje az idei Anime Expón, így nem lennénk meglepődve, ha ott többet hallanánk majd az új filmről. Premierdátum még nincs, de egyelőre a DC anime részlege egyébként is a Suicide Squad: Isekaijal van elfoglalva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)