Hirdetés

Fokozódik a feszültség a Sárkányok háza következő részének előzetesében

|

Megérkezett a Sárkányok háza második évadának ötödik részének a friss kedvcsinálója.

Hirdetés

Egyre magasabb fordulatszámon dübörög a Sárkányok házának második évada, az előző, vagyis negyedik részben pedig valóban brutális összecsapásokat kaptunk, amelyekből jelentősen kivették a részüket maguk a behemótok, a sárkányok is. 

Aki látta az új epizódot, az pontosan tudja, hogy milyen végeredménnyel zárult ez a csata (a többieknek nem szeretnénk spoilerezni), de persze a háború még messze nem ért véget. A Max viszont volt olyan tündér, hogy már most közzétette az ötödik rész kedvcsináló videóját.

Hirdetés

Ezt alább nézhetitek meg, nálunk természetesen magyar felirattal ellátva - ha esetleg automatikusan nem indulna el a felirat, akkor mindösszesen annyit kell tennetek, hogy manuálisan bekapcsoljátok azt a YouTube-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)