Hirdetés

Filmtrilógiaként adaptálták volna eredetileg a The Boyst, de túl nagy volt a kockázat

|

Már készen volt az első rész forgatókönyve, amikor kukázták a projektet.

Hirdetés

Nemrégiben kiderült, hogy bár a fősorozat tényleg véget ér, ennek ellenére a The Boys franchise még sokáig velünk marad - legalábbis a széria alkotója, Eric Kripke szerint, aki arról beszélt, hogy nagy valószínűséggel az ötödik évad után is (várhatóan spin-off projektek formájában) folytatódni fog A fiúk története. A 2019 óta futó széria hatalmas sikert hozott az Amazon és a Prime Video számára, szóval érthető, hogy az ötödik felvonás után sem szeretnének hátat fordítani az IP-nek.

A sorozat alapjául szolgáló képregény még 2006 októberében indult el, nem sokkal rá pedig az adaptáció gondolata is terítékre került. A Rolling Stones beszámolója alapján kiderült, hogy a kezdeti tervek szerint három mozifilm mentén mesélték volna el a The Boys történetét, ám végül kukázták a projektet.

Hirdetés

A megfilmesítés jogait a Sony vásárolta meg 2008-ban, idővel pedig el is készült az első rész forgatókönyve, mi több, néhány jelenetet még demóztak is belőle, míg nem 2012-ben végleg elengedték az egészet - egyébként ebben az évben ért véget maga a képregénysorozat is. Fontos hozzátenni, hogy a képregényfilmek éppen ebben az időszakban bontogatták szárnyaikat, az MCU térnyerésével pedig kockázatos lett volna bevállalni egy, a The Boyshoz hasonló, megbotránkoztató adaptációt.

The Boys társalkotója és illusztrátora, Darick Robertson a történtekkel kapcsolatban úgy fogalmazott:

"Egyszerűen csak arról van szó, hogy 2008-ban voltunk, nem 2018-ban. Úgy gondolom, hogy akkoriban még nem álltak készen erre."

Ti mit gondoltok? Szerintetek működött volna a The Boys filmtrilógiaként?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)