Hirdetés

Filmes ajánlatokkal bombázzák a Hawk Tuah Girlt

|

A lány menedzsere viszont egy teljesen érthető indokkal dobja vissza ezeket a felkéréseket.

Hirdetés

Nemrég egy nagyobb cikkben foglaltuk össze, hogyan áll jelenleg az internetes mémből közösségi médiás szupersztárrá avanzsáló Hawk Tuah Girl, azaz Hailey Welch sorsa, időközben pedig még magasabb fordulatszámra kapcsoltak a lány körül történő események - közben az eredeti videót készítő duó megpróbál a szerzői jogokért harcolni, de ehhez azért kevesen fűznének komolyabb reményeket.

Mióta Welch a nyilvánosság elé állt, elkezdte kiépíteni saját közösségi médiás jelenlétét, fellépéseket vállal, és persze van már saját menedzsere is. A The Hollywood Reporter információ szerint Welch egy fellépésért nagyjából 20 ezer dollárt (7,2 millió forintot) kér, de a TMZ úgy tudja, a valós összeg közelebb lehet a 30 ezer dollárhoz (10,8 millió forinthoz). De konkrét munkaajánlatokkal is meg szokták keresni a lányt.

Hirdetés

Welch menedzsere elmondta, az internet új üdvöskéje folyamatosan kapja a filmajánlatokat. Több horror kapcsán is megkeresték már, volt olyan rendező, aki teljesen újraforgatta volna a filmje befejezését, hogy szerepelhessen benne a lány is. 

Ezekre a megkeresésekre azonban Hailey Welch menedzserének egy határozott és meglehetősen földhözragadt válasza van: azt szokta ugyanis tanácsolni ilyenkor az adott produkcióknak, hogy keressenek egy valódi színésznőt a szerepre, Welch kisasszony ugyanis nem az. És mivel nem képzett színész, köszöni szépen, nem is fog szerepelni mozifilmekben. Meglehetősen szimpatikus hozzáállás ez. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)