Hirdetés

Erre nem számítottunk: film és sorozat is készül a Skibidi Toilet emberfejű vécéiről

|

Sosem hittük volna, hogy egyszer még az internet legfurább vicce szolgáltatja majd egy új filmes univerzum alapját.

Hirdetés

Azok, akik élőben voltak szemtanúi az internetes média felemelkedésének, pontosan tudják, hogy bármiből lehet virális tartalom. Ugyan messze vagyunk már Charlie ujjharapásától és Athene brokkolijától, az abszurd humor még mindig megtalálja az utat az emberek idővonalaira. Ez történt a Skibidi Toilettel is, ami Alexey Gerasimov munkája volt, és aminek mindössze néhány másodperc kellett ahhoz, hogy lenyűgözte a világot, vagy legalábbis annak az ilyesféle tartalmakra vevő részét.

Egészen elképesztő, de a tavaly februárban debütált első Skibidi videó a hír írásának pillanatában 42 millió megtekintésen áll.

Hirdetés

Az eredetileg csak viccnek szánt alkotás mára egy komplett szériává nőtte ki magát. A Skibidi Toilet igazi franchise lett 76 epizóddal, háttérsztorikkal és komoly háttérvilággal (mármint, amennyire a WC-k támadásának helyszíne komoly lehet). Éppen ezért repült rá a dologra a Paramount Pictures korábbi igazgatója, Adam Goodman és Michael Bay rendező.

A páros a Varietynek adott interjújuk szerint egy komoly dolgot, akar kinevelni a "bugyuta mémből". Goodman olyan messzire ment, hogy szerinte ez lehet a következő Marvel filmes univerzum.

"Gerasimovnak van stúdiója és saját franchise-a. A közönségével együtt mi is arra bátorítottuk, hogy meséljen el történeteket a világában, és építsen fel valamit, ami a következő Transformers vagy Marvel univerzummá válhat."

Goodmannek nagy tervei vannak, aki szerint persze nem a filmes és sorozatos megvalósításnak kell a legfőbb, végső célnak lennie. Ettől függetlenül az ilyen projektek a jövő részét képezhetik majd:

"Nagyon jól passzolna ez a tradicionális médiához. Annyit mondhatok, hogy Michael Bay és régi producer kollégája, Jeffrey Beecroft együtt dolgoznak Alexey-jel a háttérben, és segítenek az eszközei kibővítésében. Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy amennyiben ebből tényleg filmek és sorozatok készülnek, úgy az alkotóknak minden a rendelkezésükre álljon, amire csak szükségük lehet."

Konkrét projektekről egyelőre csak tárgyalások zajlanak, de a gépezet már mozgásba lendült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)