Hirdetés

Felháborodtak a japán nézők, miután kétszer is félbeszakították a tévében a Demon Slayer animét

|

Legalább nem egy politikus haláláról szólt a beszámoló.

Hirdetés

A japán Demon Slayer rajongóknak nagyon kellemetlen hétvégéjük volt. A boldog anime rajongók nagy örömmel ültek le megnézni a sorozat következő epizódját, amit aztán két figyelmeztetés is megszakított. Az első még érthető volt: egy földrengéssel kapcsolatos hír szólt bele a műsorba. Ez sajnos nem túl ritka Japánban, és fontos az ilyesmiről időben értesíteni a polgárságot. 

Amit már a Demon Slayer rajongók szívesebben kihagytak volna, azok a választásokkal kapcsolatos figyelmeztetések voltak.

Hirdetés

Miközben Tanjiro (a sorozat főszereplője) épp egy drámai, elkeseredett edzésen ment keresztül, a képernyőt elrondította egy üzenet. Jeffrey J. Hall posztja szerint arról szólt a figyelmeztetés, hogy Suzuki Yasumoto jó eséllyel megnyeri majd Shizuoka prefektúra kormányzói választását. Nem elég, hogy a beúszó szalag belerondított a nézői élménybe, még csak nem is volt fontos a dolog: a számlálás még messze volt a végétől, így csak becslést dobáltak a képernyőre. Egyébként Yasumoto később tényleg megnyerte a választást.

Az X-en rengetegen háborogva posztoltak arról, hogy mennyire nem érdekli őket a politika, és szeretnék, ha hagynák őket nézni a Demon Slayert. A felháborodás érthető, mi sem örülnénk hasonlónak. Mondjuk ha a Kacsameséket szakítanák meg egy politikus halálhírével.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)