Hirdetés

Ezek voltak a 2024-es D23 Expo legnagyobb bejelentései

|

Egy helyen az összes új infó és friss, magyar feliratos előzetes.

Hirdetés

A The Walt Disney Company nem finomkodott, és helyi idő szerint péntek éjszaka valóságos szőnyegbombázásba kezdett a 2024-es D23 Expón, ahonnan folyamatosan érkeztek az új Star Wars és Marvel előzetesek, hírek, bejelentések, és persze a rajzfilmes vonal is masszívan képviseltette magát, legyen szó akár a Pixar alkotásairól, akár a többi projektről, az élőszereplős Disney adaptációkról már nem is beszélve.

Természetesen a GS YouTube-csatornájára felkerült (magyar felirattal ellátva) az összes fontosabb előzetes, illetve külön hírt is írtunk minden bejelentésről, de most ezeket egyetlen cikkben is összefoglaljuk nektek, szóval ha nincs sok időtök, de érdekel benneteket a D23, akkor az alábbiakat érdemes gyorsan átfutnotok. 

Hirdetés

Következzen tehát az összes fontosabb bejelentés és persze magyar feliratos trailer:

  • Elképesztő kalandot ígér Jude Law Star Wars sorozata, megérkezett a Skeleton Crew első trailere. Elég egyértelmű utalást kaptunk arra, hogy Jude Law karaktere tényleg egy jedi. December 3-án startol a széria a Disney+-on.

  • Lelepleztek pár vendégszereplőt a The Mandalorian & Grogu című új Star Wars mozifilm kapcsán, sőt megmutatták a friss logót is. Kiderült, hogy visszatér Zeb a Lázadók animációs sorozatból. A bemutatóra 2026 májusáig kell várni.
  • A Star Wars: Andor 2. évadában két régi kedvenc is visszatér a Zsivány Egyesből: Ben Mendelsohn Krennic szerepében újrázik, nagyon úgy fest továbbá, hogy a folytatásban felbukkan majd a droid, K2SO is, akit az említett filmben Alan Tudyk szólaltatott meg.
  • Új előzetest kapott a Marvel egyik legfurább sorozata, a Mindvégig Agatha, avagy Agatha All Along. A sorozat szeptember 19-én startol.

  • Az új Fantasztikus Négyes film, vagyis a The Fantastic Four: First Steps kapcsán egy videóüzenet érkezett a főszereplőktől, ebből pedig kiderült, hogy néz majd ki Fáklya jelmeze. A film 2025 júliusában fog mozikba kerülni.
  • 2025 márciusában érkezik majd a Daredevil: Born Again széria, ami kapott egy előzetest, de ezt sajnos nem mutatták meg a nagyvilágnak - mi azért leírtuk, mi volt benne.
  • Riri Williams, vagyis Ironheart, magyarul Vasszív tévésorozata is előzetest kapott, amiből mi ugyancsak kimaradtunk.
  • Megvan az Avatar 3 hivatalos címe: Avatar: Fire and Ash, vagyis Avatar: Tűz és hamu. 2025. december 19-én érkezik a tervek szerint.
Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

  • A Nine Inch Nailsnek köszönhetjük majd a Tron: Ares zenéjét, levetítettek egy előzetest is, de ezt egyelőre nem tették közzé. 2025 októberében fog kiderül, hogyan jut át a Jared Leto által alakított címszereplő a programok világából a valóságba.
  • Az egész galaxis a feje tetejére állt a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy új előzetesében. Premier: szeptember 13.

  • Trailert kapott az élőszereplős Hófehérke, amiben nem Gal Gadot a legszebb e vidéken - legalábbis a sztori szerint ugyebár ez a helyzet, a többit majd mindenki maga döntheti el. A film 2025. március 20-án kerül a hazai mozikba.

  • A Mufasa: Az oroszlánkirály új előzetese leginkább a címszereplő és Zordon barátságáról és boldog testvéréveiről szólt, sőt felbukkant a főgonosz is. Premier december 19-én.

  • Megvan a Toy Story 5 rendezője, Andrew Stanton ül be a székbe. A premier dátuma sem titok többé, 2026. június 19-ig kell várni a folytatásra.
  • Végtelenül cuki előzetest kapott a Vaiana 2. A film 2024. november 28-án fog megérkezni a hazai mozikba.

  • Csúszik a Jégvarázs 3, viszont úgy tűnik, ez még messze nem az utolsó rész, olyan sztorit találtak ki az írók, amit csak két moziban lehet elmesélni. A harmadik epizódot 2026-ról 2027-re tolták el.
  • Nem csak a Toy Storyt folytatja a Pixar, jön A Hihetetlen család 3 is. Egyelőre nem tudni, hogy mikor, de a stúdiónak előtte még jövőre le kell szállítania az Eliót, 2026-ban pedig a Toy Story 5-öt, szóval 2027-nél előbb nem igazán érdemes számítani rá.
  • Mégis mozikba kerül az élőszereplős Lilo és Stitch remake, 2025 nyarán tudtok majd jegyet váltani rá.
  • Tévésorozatként folytatódik az Agymanók, a széria címe Dream Productions lesz, és egy olyan részlegről fog szólni, ami Riley álmainak kitalálásáért felel.
  • Már készül a Percy Jackson és az olimposziak 2. évada, ehhez is kaptunk egy rövid kedvcsinálót.



Az esemény folytatódik, további összefoglalókkal a hétvége során jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)