Hirdetés

Ez az animációs sorozat indítja el idén az új DC filmes univerzumot

|

A Creature Commandos a San Diego Comic-Conon mutatkozott be.

Hirdetés

A hétvégén ezerrel pörög a San Diego Comic-Con, ahol nem csak konkrét képregényes bejelentésekre számíthatunk, hanem a mozifilmek, tévésorozatok és persze a videojátékok is képviseltetik magukat. Előzetesekből sincs hiány, az első nap legizgalmasabb kedvcsinálóit külön cikkben szedtük össze nektek nemrég, de persze azóta is folyamatosan érkeznek a frissebbnél frissebb trailerek.

Megkapta például első előzetesét az új DCU legelső felvonása, a teljesen James Gunn által írt, hétrészes Creature Commandos animációs sorozat lesz, ami idén decemberben érkezik majd meg a Max streamingplatformra.

Hirdetés

A Creature Commandos sztorija szerint az Az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa megtiltotta az Öngyilkos Osztagot irányító Amanda Wallernek, hogy emberi rabokból állítson össze akciócsoportokat (ez volt ugyebár korábban az X különítmény), úgyhogy Viola Davis karaktere egy új tervet eszelt ki: ezúttal emberek helyett szörnyeket (avagy a DC univerzum szörnynek titulált karaktereit) verbuvál össze, élükre pedig nem mást állít, mint az idősebb Rick Flag tábornokot - vagyis a mozifilmekből megismert Rick Flag édesapját.

A trailert nálunk természetesen magyar felirattal nézhetitek meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)