Hirdetés

Ez az Alien: Romulus popcornos vödör még éjjeli lámpakánt is megállná a helyét

|

Köröket ver a korábban leleplezett kosarakra.

Hirdetés

A holnapi nap folyamán a hazai mozikba is befut a Fede Álvarez által dirigált Alien: Romulus, amely az eddig látottak alapján egy pulzusemelő, vérfagyasztó élménynek ígérkezik. Tekintve, hogy mostanában ismét divatba jöttek a különleges, olykor egészen extrém popcornos vödrök, várható volt, hogy a nyár egyik legjobban várt sci-fi horrorja sem marad majd ki a buliból.

Már korábban kiderült, hogy két változat is elérhető lesz a kosarakból: egy xenomorf fejű, illetve egy klasszikus kialakítású vödör, amit kedvesen ölel át egy arctámadó (facehugger). A visszajelzések alapján a rajongók nem voltak maradéktalanul elégedettek ezekkel, ám a minap felbukkant egy harmadik változat, ami már sokkal több dicséretet kapott.

Hirdetés

A politeleader96 nevű X/Twitter-felhasználó hívta fel a figyelmet az új vödörre, ami valóban sokkal egyedibb lett. Ez lényegében egy repedt tartály, amelynek külsején egy arctámadó kapaszkodik meg. A kosár mindezek mellett világítani is tud, amivel kapcsolatban több felhasználó is megjegyezte, hogy szobadíszként, de akár még egy éjjeli lámpaként is megállná a helyét.

Sajnos egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy idehaza nem lesz elérhető a világítós vödör, elvégre egy amerikai mozihálózat dobta piacra. Az Egyesült Államokban egyébként hatalmas az érdeklődés iránta, így minden bizonnyal hamar gazdára talál majd az összes példány.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)