Hirdetés

Előzetest kapott az F1, a Brad Pitt főszereplésével készült Forma-1 film

|

Épp a brit nagydíj hétvégéjén adták ki az első trailert a 2025-ben érkező filmhez.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben annyi dráma volt a Forma 1-ben, hogy a Netflix már hat évadot tudott készíteni a Formula 1: Hajsza a túlélésért című realityjéből, de nem csak ezt nézhetik a sportág rajongói, ha épp nem a kocsik cikázását figyelik valamelyik versenyhétvégén. 2025 nyarán kerül mozikba az F1, amit a Top Gun: Mavericket is jegyző Joseph Kosinski rendez.

Főszereplője a Brad Pitt által megformált Sonny Hayes, egykori versenyző, aki egy balesetet követően kénytelen visszavonulni, ám nem távolodik el teljesen az F1 világától: egy Joshua Pearce nevű újoncot mentorál.

Hirdetés

Külön érdekes, hogy számos valódi versenyző és stábtag szerephez jut, köztük Lewis Hamiltonnal és Max Verstappennel, sőt, a forgatás részben a mogyoródi Hungaroringen zajlott. Alább magyar felirattal láthatjátok a trailert, igaz, sok szöveget nem hallani benne, annál inkább a kocsik duruzsolását.

Hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)