Hirdetés

Előzetest kapott a Sárkányok háza 2. évad 4. része

|

A címszereplőket is háborúba küldik, most kezdődik a valódi izgalom.

Hirdetés

Június 17-én indult el a nagy sikerű Trónok harca-előzménysorozat, a Sárkányok háza második szezonja a Maxon, amelynek fogadtatásával kifejezetten elégedett lehet a Warner Bros. Discovery, ugyanis bár nem kezdett annyi nézővel, mint elődje, így is sikerült rekordot döntenie

A sajtó képviselői már a premier előtt megtekinthették a sorozat első négy részét, ami alapján spoilermentesen leírhatták a véleményüket; mi is jelentkeztünk egy ilyen előzetessel, amely alapján egyértelművé vált, hogy a látványra nem lesz panasz, ahogyan a történetmesélés is erősnek ígérkezik. Mostanra pedig a produkció eljutott odáig, hogy a nézők felzárkózhatnak a kritikusokhoz, ugyanis már az ajtón kopogtat a negyedik rész. 

Hirdetés

A rajongók az alábbi izgalmas kedvcsinálóval hangolódhatnak a következő epizódra, amelyet magyar felirattal nézhettek meg, és a marketingesek nem csinálnak belőle titkot, hogy fontos ponthoz érünk: következik a nagy csata, amelyben sokan meg fognak halni mindegyik oldalon, viszont legalább elképesztően látványos lesz, hiszen a sárkányokat is bevonják a harcokba. Nézzétek csak: 

A Sárkányok háza 2. évadának 4. része hétfőn kerül fel a Maxra. Ti mennyire várjátok már?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)