Hirdetés

Élőszereplős változatot kap a Fecsegő tipegők

|

A Paramount adaptációjában a babákat CGI-jal keltik majd életre.

Hirdetés

1991 és 2004 között futott az eredeti Fecsegő tipegők sorozat, amelyet Arlene Klasky, Csupó Gábor és Paul Germain alkotott, és a Nickelodeon vetítette (hazánkban is). Az öt gyermek (Tommy, Chuckie, Phil, Lil és Angelica) kalandjaira fókuszáló rajzfilmsorozatban a kicsik babanyelven társalognak, amit értelemszerűen a nézők is megértenek, a felnőttek viszont alig, ez pedig számos komikus pillanatot eredményez, akárcsak az, ahogyan a hétköznapi dolgokat megcsavarja a koncepció.

A produkció alapján 1998-ban, 2000-ben és 2003-ban is készült egész estés film, majd 2021-ben jött a reboot, amely ugyan 3D-s megvalósítást kapott, de nem felejtette el a saját gyökereit, és azt a grafikai megvalósítást vette alapul, amit a nézők megszokhattak az eredeti műsorban. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a Paramount most zöld utat adott egy élőszereplős Fecsegő tipegők filmnek, amely hasonló koncepciót képvisel, mint a Sonic, a sündisznó, vagyis a főszereplőket CGI-jal keltik életre, míg a környezet valódi. A babákat tehát számítógéppel generálják, és egyelőre annyit tudni, hogy Tommy, Chuckie, Phil és Lil benne lesznek, de a többi karakterről nem esett szó. 

Az adaptációt Jason Moore rendezi, aki összehozta a Dawson és a haverok, az Everwood, valamint a Testvérek egyes epizódjait, továbbá a Tökéletes hangot, a Lánytesókat és utoljára az Ásó, kapa, géppisztolyt. A forgatókönyvet Mikey Day (Robotcsirke, Saturday Night Live) és Streeter Seidell (Saturday Night Live, Home Seet Home Alone) jegyzik, a produceri teendőket pedig Karen Rosenfelt (Új mutánsok, Alkonyat), valamint az eredeti sorozat alkotói, Arlene Klasky és Csupó Gábor látják el. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)