Hirdetés

Elképzelhető, hogy ki fog akasztani az új Marvel sorozat első előzetese

|

A WandaVízió egyik karakterére, Agatha Harknessre koncentráló Disney+-os sorozat végre megkapta az első kedvcsinálóját.

Hirdetés

A Marvel Studios streaminges és tévés részlegének vezetője, Brad Winderbaum a napokban beszélt arról, hogy az Agatha All Along című WandaVízió spin-off nemcsak szórakoztató időtöltés lesz, hanem valójában eléggé ijesztő és drámai is egyben, egy igazi halloweeni show halálos tétekkel. 

A projektről eddig annyit tudtunk, hogy a WandaVízió eseményei után játszódik, és mivel a Skarlát Boszorkánnyal (Elizabeth Olsen) való összecsapásának kövekeztében Agatha elveszítette a hatalmát, azt igyekszik visszaszerezni különböző szövetségeseket verbuválva. A legelső előzetes ebbe enged betekintést, megmutatva, hogy milyen boszorkánytrükköket vehet igénybe Agatha. 

Hirdetés

A sorozat teaser trailerében láthatjuk, ahogy Agatha (Kathryn Hahn) a Skarlát Boszorkány varázslatának csapdájában ragadt, amelyre Aubrey Plaza karaktere hívja fel a figyelmét, majd a címszereplő elkezd dolgozni rajta, hogy visszanyerje hatalmát, ebben pedig többek között a Heartstopper sorozat sztárja, Joe Locke figurája fog segíteni neki, viszont ténykedéseik során humoros és horrorisztikus pillanatokban is lesz részük. Nem igazán marveles, inkább disneys, és ez lehet, hogy nem jön majd be mindenkinek. Azért nézzetek bele alább magyar felirattal:

Az Agatha All Along szeptember 19-én debütál dupla epizóddal a Disney+-on, de a vállalat halloweeni tartalomnak szánja, ugyanis mivel ezt követően hetente egy új rész jön, a show elhúzódik egészen november elejéig. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)