Hirdetés

Elképesztő kalandot ígér Jude Law Star Wars sorozata, íme a Skeleton Crew első trailere

|

Még idén megnézhetjük, hogy mit hozott össze a Tom Holland-féle Pókember-trilógia rendezője a messzi-messzi galaxisban. A legelső kedvcsináló biztató.

Hirdetés

Bár a (be)jelentések szerint a LucasFilm több vasat is tart a tűzbe, ami a Star Wars filmeket illeti, a rajongóknak egyelőre be kell érniük a Disney+-ra készített sorozatokkal, amelyek között akadnak ütősebb (mint a Star Wars: Birodalmi históriák) és kevésbé minőségi (lásd Star Wars: Az akolitust) darabok is. Hogy a Jude Law nevével fémjelzett Skeleton Crew melyik táborba fog tartozni, az decemberben derül ki, viszont már az első képek is bizakodásra adtak okot

A Jon Watts (Pókember: Hazatérés, Pókember: Idegenben, Pókember: Nincs hazaút) alkotásában érkező, nyolcrészes sorozat olyan klasszikusokat idéz meg, mint például a Kincsvadászok és az Állj mellém!, de természetesen a messzi-messzi galaxisba helyezve a koncepciót. 

Hirdetés

A Skeleton Crew négy gyermek izgalmakkal teli történetét meséli el, akik egy rejtélyes felfedezést tesznek a szülőbolygójukon, ami által egy galaxison átívelő kalandban lesz részük, útjuk során pedig számos furcsa idegennel találkoznak, köztük egy titokzatos Erőhasználóval, Jod Na Nawooddal (Jude Law). Veszélyekkel és csodákkal teli utazásuk látványosnak és hangulatosnak tűnik a D23 alkalmából kiadott legelső előzetes alapján, amit nálunk magyar felirattal tekinthettek meg: 

A Skeleton Crew december 3-án rajtol el a Disney+-on. Titeket meggyőzött a trailer?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)