Hirdetés

Elképesztő anyagi siker a Deadpool & Rozsomák, és ez nagyot dob a Disney 2024-es számain is

|

Már teljesen biztos, hogy bőven 1 milliárd dollár felett fog termelni a Deadpool & Rozsomák.

Hirdetés

Deadpool & Rozsomák immár bemutatójának második hétvégéjén is túl van, ha pedig a számokra pillantunk, akkor azonnal számolgatni kezdhetjük a különféle rekordokat és előkelő helyezéseket már most is. A harmadik Deadpool mozi ugyanis világszinten 824 millió dolláros bevételnél jár (ebből 395 milliót szedett össze az Egyesült Államokban), így jelenleg az Agymanó 2 után ez a 2024-es év második legsikeresebb filmje, és már most lehagyta az előző két epizódot - az első Deadpool összesen 783 milliót, a második rész pedig 786 millió dollárt szedett össze anno.

Az sem mellékes, hogy a Deadpool & Rozsomák már most minden idő harmadik legjövedelmezőbb R-besorolású, vagyis kifejezetten felnőtteket célzó filmje. Az első helyen a Joker áll 1,07 milliárddal, a másodikon pedig 975 millióval az Oppenheimer, de napok kérdése, hogy ezeket is lehagyja Deadpool és Rozsomák közös kalandja.

Hirdetés

A fenti számokkal pedig az is együtt járt, hogy a Disney immár több mint 3 milliárd dollárt szedett össze idén jegyeladásokból, ezt pedig úgy hozták össze, hogy mindössze négy globális bemutatójuk volt, a Deadpool & Rozsomák mellett a már említett Agymanók 2, A majmok bolygója: A birodalom, illetve Az első ómen tartozott eddig hozzájuk 2024-ben.

És nem szabad elfelejteni, érkezik még az Alien: Romulus, a Vaiana 2 és a Mufasa: Az oroszlánkirály is még 2024-ben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)