Hirdetés

Elhunyt John Ashton, a Beverly Hills-i zsaru ikonikus színésze

|

John Ashton 76 éves volt, olyan sorozatokban is játszott, mint például a Dallas.

Hirdetés

John Ashton, a Beverly Hills-i zsaru szériában John Taggert őrmesterként ismertté vált színész, 76 éves korában elhunyt. Ashton az első, második és az idén bemutatott negyedik részben is szerepelt, ahol karaktere rendőrfőkapitányként tért vissza. Halálának oka egyelőre nem ismert.

A színék több évtizeden át aktív szereplője volt a film- és televíziós világnak. Pályafutása során olyan népszerű sorozatokban tűnt fel, mint a MASH, a Columbo, a Starsky & Hutch és a Dallas. Utóbbi szériában, 1978 és 1979 között egy nagyobb szerepet játszott Jockey Ewing egyik üzlettársaként, aki gyilkosságba keveredik.

Hirdetés

Ashton emellett jelentős filmes karriert is befutott. Az egyik legismertebb alakítása az 1988-as Éjszakai rohanás című filmben volt, ahol Robert De Niro mellett játszott. Szerepelt továbbá Ben Affleck 2007-es rendezésében, a Hideg nyomon című thrillerben. Az idén bemutatott Beverly Hills-i zsaru 4. premierjén még megjelent a vörös szőnyegen, amely júniusban került megrendezésre.

A család kérésére Ashton emlékére adományokat egy coloradói hospice-nak lehet küldeni, írja a Hollywood Reporter. Az egész filmes világ gyászolja a színészt, aki ikonikus karakterével örökre beírta magát a filmrajongók szívébe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)