Hirdetés

Elhunyt a Crazy Town frontembere, Shifty Shellshock

|

A 49 éves zenész köztudottan drogproblémákkal küzdött.

Hirdetés

Holtan találták otthonában Shifty Shellshockot, a Crazy Town társalapítóját és énekesét. A Seth Binzer néven született zenész 49 éves volt, halálának pontos oka egyelőre nem tisztázott - az orvosszakértő szerint hétfőn hunyt el.

Shellshockot legtöbben az 1995-ben alapított Los Angeles-i rapcore zenekarból ismerték, akiknek a 2000-es évek egyik legnagyobb slágerét köszönhettük. Az 1999 végén megjelent Butterfly című szám egészen a Billboard Hot 100 listájának élére is eljutott. A siker azonban nem tartott sokáig: a zenekar 2003-ban feloszlott, majd 2017-től Crazy Town X név alatt működtek tovább, több-kevesebb sikerrel.

Hirdetés

Shellshock köztudottan drogproblémákkal küzdött, többször volt elvonón, még a Celebrity Rehab és a Sober House című valóságshowkban is szerepelt, ahol nyíltan beszélt függőségéről. 2012-ben testi sértés és kokainbirtoklás miatt három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, majd 2022-ben - szakítása után - ittas vezetés miatt állították elő.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)