Hirdetés

Elárverezik Leia hercegnő bikinijét, Thor kalapácsát és Din Djarin sisakját is

|

Többek között a Star Wars és Star Trek filmekből származó kellékek kerültek eladósorba.

Hirdetés

Elsősorban a sci-fi rajongókat célozza meg a Heritage Auctions új aukciója, ugyanis űrhajók, jelmezek és egyéb ereklyék keresnek új gazdát a hónap végén. A cég ügyvezető alelnöke, Joe Maddalena elmondta, hogy ahogyan korábban már többször is megtették, úgy most is összegyűjtötték a fontos kulturális műtárgyakat, amelyek eddig még soha nem voltak egy helyen. 

A felhozatalt erősíti többek között az a fém bikini, amit Leia viselt Jabba hajóján A Jedi visszatérben, de szintén a Csillagok háborúja univerzumából kerül kalapács alá az Y-szárnyú, ami a fiatal Luke Skywalker segítségére volt a Halálcsillag megsemmisítésében az Egy új reményben, valamint Din Djarin egyik sisakja is. 

Hirdetés

A Star Treket egy festmény képviseli a USS Enterprise-ról (Greg Jein alkotótól), a Szárnyas fejvadász egy poszterrel lesz jelen, a Marveltől pedig Thor kalapácsa kerül árverésre a Thor: Sötét világból, de ez csak egy kis válogatás a teljes kínálatból. A rajongóknak azonban mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha meg akarják kaparintani ezeket az ereklyéket, mivel megkérik az árukat: Leia bikinije 30 ezer dollár (körülbelül 10,8 millió forint) körüli kikiáltási árról indul, míg az Y-szárnyúért minimum 300 ezer dollárt (vagyis mintegy 108 millió forintot) fognak elkérni.

Din Djarin fejfedője "csak" 20 ezer dollárról (azaz 7,2 millió forintról) kezd, a USS Excelsior több mint 40 ezer dollárt (hozzávetőlegesen 14,5 millió forintot) fog kóstálni, míg Stanley Kubrick és Arthur C. Clarke a 2001: Űrodüsszeiához írt korai forgatókönyve már a többihez képest egész olcsón adja magát, 10 ezer dollár (nagyjából 3,6 millió forint) a legkisebb összeg, amiért vihető. Ha van 17,5 ezer dollárod (~6,3 millió forintod), akkor azt is bebizonyíthatod, hogy erősebb vagy Thornál. 

A július 25-26. között zajló árverésen szereplő tárgyak teljes listáját a Heritage Auctions honlapján lehet megtekinteni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)