Hirdetés

Egyre nagyobbra nőhet Matt Reeves saját Batman univerzuma

|

Kár aggódni a rajongóknak, Batman még sokáig velünk marad, és hozza magával a pereputtyát is.

Hirdetés

Nincs megállás a DC filmes világban, ha Batmanről van szó, és itt nem kifejezetten az új DCU-ra, hanem Matt Reeves saját mellékprojektjére gondolunk inkább. Míg hamarosan a Maxon végre bemutatkozik a Pingvin sorozat, sokan már türelmetlenül várják a Batman mozifilm második részének érkezését. A hosszabb csúszást a Covid és a hollywoodi munkabeszüntetések okozták, és így néhány rajongó aggódik, hogy Matt Reeves nem tudja megvalósítani minden tervét. Nos, erről szó sincs.

Reeves a Collidernek adott interjújában megnyugtatta a közönséget, hogy nincs ok aggodalomra, hiszen a Batman-saga teljes egészében kibontakozik majd, és szorosan követi az eredeti elképzeléseket. Az eddigi legnagyobb eltérés a Pingvin sorozat megjelenése, amely eredetileg a második film felvezetője lett volna, de végül önálló projektté nőtte ki magát. Ez részben annak köszönhető, hogy nem akarták csak a mozikra korlátozni Reeves terveit.

Hirdetés

Reeves elmesélte, hogy az HBO tartalomfejlesztési vezetője, Casey Bloys arra bátorította, ne tartson vissza fontos karaktereket csak a filmes bemutatókra, hanem használja őket a sorozatban is. Reeves végül Pingvint választotta, mivel az első filmben ő még csak egy közepesen fontos, kissé lenézett figura volt, aki messze áll attól, hogy azzá a bűnözővezérré váljon, ahogy a képregényekből hosszú ideje ismerjük. Reeves célja az volt, hogy bemutassa ezeknek a karaktereknek az eredettörténetét.

Bár nem árulta el, mely más figurák kapnak hasonló bánásmódot, Dylan Clark producer egy nemrégiben lezajlott kerekasztal-beszélgetésen említést tett egy újabb spin-offról. Ez a projekt különbözik a korábban tervezett, de félretett Arkham Asylum sorozattól. Egy újságíró megkérdezte, hogy egy Harvey Dentet középpontba állító jogi dráma lehetőségéről folytak-e tárgyalások, amire Reeves elismerte, hogy ilyesmiről is beszéltek már.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)