Hirdetés

Egyetlen utolsó esély maradt a világ megmentésére Az Esernyő Akadémia új trailere szerint

|

Van még olyan ember a Földön, aki képes bízni a srácokban három évadnyi tömény szerencsétlenkedés után?

Hirdetés

Onnan tudjuk, hogy az emberiségnek reszeltek, hogy a világvégét (már megint az jön) kizárólag az a szuperhőscsapat képes megakadályozni, amelyikkel az értelmező kéziszótárban a diszfunkcionális családot illusztrálják. Gerard Way (szöveg) és Gabriel Bá (illusztráció) Eisner-díjas sorozatában egy excentrikus milliárdos, Sir Reginald Hargreeves aki maga is izgalmas titkokat rejt, örökbe fogad, illetve részben megvásárol egy csapat szuperképességű gyereket, akik egyazon napon születtek, hogy aztán felkészítse őket az apokalipszis elhárítására.

Mondanunk sem kell, hogy a tervben jó néhány hiba csúszik, az Esernyő Akadémiáról kikerülő ifjak viszonya látványosan megromlik, kis túlzással bármi mást szívesebben csinálnának, mint hogy egy légtérben kelljen tartózkodniuk, ám egy családi tragédia újra összehozza őket, amit egyik hajmeresztő kaland követ a másik után.

Hirdetés

A DC és a Marvel képviselte mainstreamtől eltérő megközelítése a szuperhősös témának nemcsak a műfaj szerelmeseinek, de a Netflixnek a figyelmét is felkeltette, így a streamingszolgáltató támogatásával valósulhatott meg az élőszereplős feldolgozós. Eddig három évadot kaptunk, amelyek nem kevesebb, mint hat Emmy-jelölést hoztak a Netflixnek és az alkotóknak, a negyedik, egyben utolsó etap pedig augusztus 8-án debütál a platform katalógusában. A korábbiakkal ellentétben tíz helyett csupán hat epizódból álló évadban a hősök olyan idővonalon találják magukat, ahol nincsenek szuperképességeik, a hétköznapi élet idillje azonban nem tart sokáig, és valami ismét pusztulással fenyegeti a világot. A megoldás, ha minden igaz, a "testvérek" egyike, Ben kezében, pontosabban csápjaiban van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)