Hirdetés

Egyetlen okból dobná James Cameron az Avatar 4 és 5 rendezését

|

Csak extrém esetben adná át másnak a rendezői széket.

Hirdetés

James Cameron, teljes mértékben elkötelezett az Avatar filmsorozat negyedik és ötödik részének megrendezése mellett, annak ellenére, hogy korábban azt mondta, lehet, hogy valaki más veszi át tőle a stafétát. Cameron most elmondta, hogy hacsak valami váratlan dolog nem történik vele, mint például egy baleset, ő fogja rendezni ezeket a filmeket.

A harmadik rész, az Avatar: Fire and Ash 2025. december 19-én kerül a mozikba, de Cameron már most a negyedik és ötödik részre koncentrál.

Hirdetés

A rendező kijelentette, hogy tele van energiával, szereti, amit csinál, és nem lát okot arra, hogy miért ne ő rendezze ezeket a filmeket, amelyek forgatókönyvei már elkészültek, és nagyon izgalmas történeteket mesélnek el. Bár korábban, 2022-ben említette, hogy átadná a rendezést másnak a harmadik vagy negyedik film után, most úgy tűnik, hogy legalább az ötödik részig ő marad a projekt élén.

Cameron már az Avatar hatodik és hetedik részét is megtervezte, de 2024 márciusában azt mondta, hogy valószínűleg nem ő fogja ezeket rendezni, mivel az kor és a halandóság lassan őt is utoléri. Nyilván persze nem lehet kizárni azt sem, hogy később meggondolja magát a napokon belül 70. születésnapját ünneplő rendező, akinek korábban olyan filmeket köszönhettünk, mint a Terminátor, A bolygó neve: Halál, a Titanic, vagy az Alita: A harc angyala.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)