Hirdetés

Egyetlen évad után elkaszálták Taika Waititi sorozatát

|

Nem kér az Apple TV+ a kultikus Időbanditák sorozatváltozatának folytatásából.

Hirdetés

Terry Gilliam (Brazil, 12 majom) korai filmjei közé tartozik az 1981-es Időbanditák, amelyben szinte még a legjelentéktelenebb mellékszerepeket is sztárok vállalták. Olyan hírességek közreműködtek a történelem iránt rajongó kisfiú, Kevin (Craig Warnok) fantasztikus kalandjának megvalósításában, mint Sean Connery, John Cleese, Shelley Duvall, Ian Holm, Michael Palin, David Warner, és ez csak a jéghegy csúcsa.

A kritikusok imádták, és a nézők is odáig voltak a családi filmért, amely mindössze 5 millió dollárból készült, ám meg sem állt a mozikban 42 millióig. Gilliam tervezett hozzá egy folytatást az eredeti szereplőkkel, ám mire elkészült a forgatókönyv - 1996-ot írtunk ekkor - többen is elhunytak a stábból, így végül nem lett belőle semmi.

Hirdetés

Készült viszont helyette nemrég egy sorozat Gilliam karakterei alapján, amelyet Taika Waititi, Ian Morris és Jemain Clement felügyeltek. Az új feldolgozásban a 11 éves Kevin (Kal-El Tuck) csatlakozik a Penelope (Lisa Kudrow) vezette tolvajbandához annak legifjabb tagjaként, hogy aztán téren és időn át utazva próbálják megszerezni a legértékesebb kincseket.

A Variety beszámolója alapján másodjára már nem működött a varázslat, ugyanis az Apple TV+ nem tartott igényt a második évadra. A jelek szerint az sem segített, hogy egy helyett két epizódot nézhettek meg az előfizetők hetente.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)