Hirdetés

Egy thriller miatt vesztette el első helyét A Bridgerton család a magyar Netflix-toplistán

|

Komoly változás nincs az élbolyban, Sarolta királyné is jön fel gőzerővel a Bridgerton-láz hatására, viszont az aranyérem egy spanyol sorozaté lett nálunk.

Hirdetés

Jorge Guerricaechevarría sorozata, a Galicia bandái lett a lenézettebb Netflix-sorozat az elmúlt napokban Magyarországon, amely egy ügyvédnő történetét meséli el, aki a galiciai drogkartellbe beépülve akar bosszút állni apja meggyilkolásáért, közel kerülve annak vezetőjéhez. A sztori második helyre szorította a 3. évadát taposó A Bridgerton családot is, ami nagy teljesítmény az elmúlt két hét fényében, ha te is kedvet kaptál hozzá, ide kattintva már el is kezdheted nézni.

Már csak azért is, mert láthatóan tombol nálunk a Julia Quinn regényeken alapuló széria, még a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet is feljebb mászott a ranglétrán, pedig már hetek óta ott lapul a 10 legnézettebb sorozat között.

Akad még pár érdekesség a listán, de hatalmas változás nincs a múlt heti viszonyokhoz képest.

Hirdetés

Íme a 10 legnézettebb Netflix-sorozat Magyarországon:

  1. Galicia bandái
  2. A Bridgerton család
  3. Geek Girl
  4. Keresem a párom
  5. Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet
  6. America's Sweethearts: A Dallas Cowboys pomponlányai
  7. Sweet Tooth: Az agancsos fiú
  8. Eric
  9. Hitler és a nácik: A gonosz a vádlottak padján
  10. Jurassic World: Káoszelmélet

Te melyik sorozatot darálod éppen? Adj tippeket nekünk, másoknak!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)