Hirdetés

Egy Star Wars sorozat és a Gyilkos a házban folytatásával erősít augusztusban a Disney+

|

Visszafogott felhozatallal zárja a nyarat a Disney streamingszolgáltatása, de így is lesz mit nézni rajta.

Hirdetés

Most éppen két, a Disney alá tartozó film is hatalmasat megy a mozikban, így az Agymanók 2-t és a Deadpool & Rozsomákot is érdemes megnéznetek, ugyanis egyrészt megérdemlik, másrészt nem egyhamar fognak felkerülni a Disney+-ra, ha esetleg ezzel számolnátok. Legkorábban ősszel számíthatunk rájuk, de addig se maradnak néznivaló nélkül a szolgáltatás előfizetői, ugyanis a Disney hazai képviselete bejelentette, hogy augusztusban milyen tartalmak kerülnek fel a platformra. 

Elsősorban most azok lehetnek elégedettek, akik kedvelik a gyilkossági ügyeket, a National Geographic műsorait, valamint ahol akad legalább egy gyerkőc a családban. Mutatjuk a kínálatot. 

Hirdetés

Az augusztusi kiemelt tartalom egyértelműen a Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez nevével fémjelzett nyomozós sorozat, a Gyilkos a házban 4. évada, amelynek különlegességét az adja, hogy a visszatérő színészek mellett olyan új arcok is csatlakoztak a gárdához, mint Eugene Levy, Eva Longoria, Zack Galifianakis, Kumail Nanjiani és Melissa McCarthy.

Aki a legkisebbekkel is szeretné megkedveltetni a Star Wars világát, az a Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai második évadával folytathatja ezt a hadműveletet, míg az ismeretterjesztést a Géniusz: Martin Luther King Jr. és Malcolm X, valamint James Cameron sorozata, az Óceánkutatók segítik elő.

Mint mindig, úgy a lista most sem teljes, az alábbiak mellett valószínűleg érkeznek még újdonságok augusztusban, de a Disney egyelőre csak ennyit erősített meg hivatalosan. 

Disney+ augusztusi újdonságok:

Filmek:

  • Augusztus 23. Szikomorfán születtem

Sorozatok:

  • Augusztus 8. Are You Sure?! (minisorozat)
  • Augusztus 12. Vigyázz, ufók! 5. évad
  • Augusztus 14. Star Wars: Fiatal Jedik kalandjai 2. évad
  • Augusztus 19. Óceánkutatók (minden epizód azonnal elérhető)
  • Augusztus 21. Géniusz: Martin Luther King Jr. és Malcolm X (minden epizód azonnal elérhető)
  • Augusztus 27. Gyilkos a házban 4. évad (hetente új részek)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)