Hirdetés

Egy olyan cameo is volt a Deadpool & Rozsomákban, amiről még Ryan Reynolds sem tudott

|

Tom Holland öccse is beugrott egy vendégszereplésre, és erről látszólag elfelejtették tájékoztatni a színészt.

Hirdetés

A Deadpool & Rozsomák hatalmasat megy a mozikban, és ez nemcsak a két címszereplő népszerűségének, valamint közös kalandjuk vonzóságának köszönhető, hanem annak is, hogy a média és a nézők mást sem emlegetnek, mint az elképesztő cameókat (a legütősebbeket össze is szedtük, amik egy egész képregényfilmes korszak előtt tisztelegnek). Ráadásul nemcsak más karakterek felbukkanásáról van szó, hanem Deadpoolból & Rozsomákból is több változat van

Mivel Ryan Reynolds a főszereplője, ötletgazdája és producere is egyben a filmnek, ezért nehéz elhinni, hogy volt olyan aspektusa a Deadpool & Rozsomáknak, amelyre nem volt legalább egy pici rálátása, de az Instagramjának tanúbizonysága alapján bizony volt egy részlet, ami őt is meglepte. 

Hirdetés

Bár Pókember és Deadpool szórakoztató közös történeteinek rajongói reménykedtek benne, Tom Holland hálószövője nem köszönt be a Deadpool & Rozsomákban, ellenben a színész testvére, Harry Holland igen. Az öcskös szerepléséről a film kaszkadőrkoordinátora, George Cottle rántotta le a leplet Instagramon, ahol a következőket árulta el Harry felbukkanásával kapcsolatban: 

"Amikor Shawn Levy és Ryan Reynolds ilyen kib*szott magasra teszik a lécet, még a kaszkadőrcsapatnak is szüksége van egy különleges vendégszereplőre! Lehet, hogy nem az a Holland, akit a világ akart, de az, akire mindannyiunknak szüksége volt!".

Cottle mindezt a #haroldpool hashtaggel és az "odaraktad barátom" felkiáltással osztotta meg a közösségi médiában, a hír pedig sokakat meglepett, többek között magát Ryan Reynoldsot is. A sztár a következő kísérőszöveggel csodálkozott rá Harry Holland részvételére Cottle posztját megosztva: 

"Így kell megtudnom? Most ez komoly?"

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy Tom Holland tesója szerepelt egy Marvel-filmben: a Pókember: Nincs hazaútban egy biciklitolvajt alakított, és bár a jelenetét kivágták a mozis változatból, a kibővítettben már látható (jelenleg a Netflixen tekinthető meg). Harry ezen kívül több filmben is felbukkant már (A lehetetlen, Diana, Múlt karácsony, Cherry), A Mandalóriban szinkronizált is egy epizódban, és néhány kisfilmmel a rendezői pályába is belekóstolt már.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)