Hirdetés

Egy halálos beteg rajongó már láthatta a Deadpool és Rozsomákot, elmondta, milyen lett szerinte

|

Részleteket nem közölhetett, de a véleményét röviden már kifejthette.

Hirdetés

A Deadpool & Wolverine már készen várja, hogy érdeklődők százezrei, ha nem milliói üljenek be rá: a premier július 25-én lesz, a hazai nézők leghamarabb 24-én láthatják majd az esti vetítéseken. Egy rajongó azonban szomorú okból ugyan, de már hetekkel a bemutató előtt megnézhette a filmet.

A Redditen csak Rotasevian néven megtalálható posztoló elmondta, mivel halálos beteg (3 éve küzd rákkal, valószínűleg meghal, mire a premierre hivatalosan sor kerül, de elfogadta a sorsát), a Marvel Studios és a The Dream Foundation jóvoltából otthonában megnézhette a filmet, és még Ryan Reynolds, valamint Hugh Jackman is üzent neki. Alá kellett írnia egy titoktartási nyilatkozatot, úgyhogy nem spoilerezett (nem is akart), de bizonyos kérdésekre válaszolt.

Hirdetés

Elmondta, hogy az általa látott változat 95%-ban volt kész, a stáblista még nem volt teljes, de egy stáblistás jelenetet megnézhetett. Szerinte ugyanolyan jó volt, mint az előző két film, 9,95 pontot adna rá a 10-ből, de elvakult rajongónak tartja magát. Nem fogták vissza magukat az alkotók, sok vér folyik, és káromkodásból is bőven kijut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)