Hirdetés

Dwayne Johnson és Chris Evans összefog, hogy megmentse a Mikulást - itt az első Red One trailer

|

Dwayne Johnson és Chris Evans összefog, hogy megmentse a Mikulást - itt az első Red One trailer

Hirdetés

A Télapó vagy a Mikulás, nevezzük bárhogy, alapvetően úgy él a köztudatban, mint egy nagy szakállú, pocakos, mindig jó kedvű, a kora és testalkata ellenére az egészségtől majd kicsattanó öregember, aki évente egyszer házról házra járva ajándékot vagy virgácsot visz a gyerekeknek. Erre a koncepcióra cáfolt rá az elmúlt években két akció-vígjáték is: a 2020-as A dagadék Mel Gibsonnal, valamint a tavalyelőtti Vérapó David Harbourral.

Ezt a sort folytatja az idén érkező Red One is azzal a különbséggel, hogy kevésbé véres és erőszakos az imént említett filmeknél, valamint azzal, hogy bár a szálkásra gyúrt J. K. Simmons alakította Mikulás fekvenyomással demonstrálja, hogy minden, csak nem törékeny, mégis elrabolják, és segítségre szorul, azaz nem ő lesz majd e történet rosszcsontokkal leszámoló hőse.

Hirdetés

Ez a szerep az Északi-sark biztonsági főnökére, Callum Driftre (Dwayne Johnson) és a világ legjobb fejvadászának tartott Jack O'Malley-re (Chris Evans) hárul, akik valódi csúcsverdává változtatott Hot Wheels autóba vágják magukat (O'Malley legnagyobb sajnálatára a trükk nem működik Wonder Woman akciófigurával), és a gonosztevők nyomába erednek. Küldetésük során aztán nemcsak hóemberekkel akasztanak tengelyt, de Drift egy krampusszal is kiáll pofozóversenyre - vesztére.

A korábban felsoroltakon túl Lucy Liu, Kiernan Shipka, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Nick Kroll és Wesley Kimmel erősíti a Red One stábját, amelyet a forgatás alatt a Jumanji - Vár a dzsungelen és a Jumanji - A következő szinten edződött Jake Kasdan instruált rendezőként Chris Morgan (Shazam! Az istenek haragja) forgatókönyve alapján. Az Amazon MGM Studios és a Warner Bros. Pictures november 15-én küldi a mozikba az év legakciódúsabb karácsonyi filmjét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)