Hirdetés

Dumbledore fia nincs elragadtatva az új Harry Potter tévésorozattól

|

Jared Harris cseppet sem lelkes az HBO remake-je kapcsán.

Hirdetés

Jared Harris, az eredeti Albus Dumbledore-t alakító Richard Harris fia meglehetősen szkeptikus az új Harry Potter tévésorozattal kapcsolatban, amit az HBO készít. A tervezett sorozat a könyvek mind a hét részét feldolgozza, több évadon keresztül, Francesca Gardiner (Az Úr sötét anyagai, Utódlás) showrunner irányítása alatt, és már kiderült, hogy Mark Mylod (Trónok harca) is rendezni fog epizódokat. Ennél viszont nem nagyon tudunk többet a szériáról.

Amikor a The Independent megkérdezte Harrist, hogy érdekelné-e Dumbledore szerepe apja örökében, határozottan nemet mondott. Bár elismeri, hogy a filmekből kimaradt sok részlet, ami a könyvekben megtalálható, úgy gondolja, hogy a mozifilmek már magukban is fantasztikusak voltak, és így ő egyáltalán nem látja értelmét egy új adaptációnak.

Hirdetés

Harris, aki többek között az Apple TV+ tudományos-fantasztikus sorozatában, az Alapítványban is szerepelt, azt is kifejtette, hogy ő személy szerint nem érdeklődik az új Dumbledore-szerep iránt, és hogy a régi Harry Potter szereplők, köztük Daniel Radcliffe sem mutatnak nagy lelkesedést a reboot iránt. Harris hozzállása nem csak személyes, hanem szélesebb problémát is tükröz: vajon az új sorozat képes lesz-e megfelelni a filmek által hagyott pozitív örökségnek?

Harris megjegyzései arra utalnak, hogy az új sorozatnak teljesen friss színészeket kellene választania, nemcsak a diákok, de a felnőtt karakterek szerepeire is. Szerinte a filmek öröksége annyira erős, hogy a reboot csak új, a franchise-hoz még nem kapcsolódó arcokkal lehet sikeres. Ez pedig nemcsak a diákokra, hanem olyan ikonikus karakterekre is igaz, mint Dumbledore.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)