Hirdetés

Dave Bautista a szuperhősök ellen - ezek most a magyar nézők kedvenc filmjei és sorozatai a Prime Videón

|

Új szereplők bukkantak fel az Amazon streamingplatformjának nézettségi toplistáján.

Hirdetés

Több mint egy hónapja, június 13-án debütált a Prime Video kínálatában a The Boys, vagyis A fiúk negyedik évada, méghozzá rögvest három epizóddal. Mivel a további részek heti bontásban követték egymást, vagyis nem egyszerre láthatták mindet az előfizetők, a Garth Ennis és Darick Robertson képregényeiből táplálkozó feldolgozás azóta is releváns tudott maradni, olyannyira, hogy gyakorlatilag lehetetlen elmozdítani a toplista éléről.

Pedig kihívókból nem volt hiány: az elmúlt hetekben megpróbálkozott a trónfosztással a történelmi alapokat jó adag humorral és fantasyvel felvizező Lady Jane, illetve a felnőtteket célzó Virsliparti sorozatváltozata, de a korona változatlanul Butcher, Hazafi és a többiek fejét ékesíti. Egyébként ha már láttad az utolsó előtti The Boys évadot, és hasonló szellemiségű sorozatokat keresel, ezeket érdemes megnézned.

Hirdetés

Most viszont Dave Bautista új filmjén, a Kémecském: Az Örök Városon a sor. A 2020-as Kémecském folytatásában a terepmunkát elemzésre cserélő JJ (Bautista) beleegyezik, hogy elkísérje nevelt lányát, Sophiát (Chloe Coleman) egy olaszországi tanulmányútra, ám Rómában békés városnézés helyett terroristák várnak rájuk. Bautistáék második kalandja egyelőre az ezüstéremre volt jó, jövő héten újra megnézzük, hogy sikerült-e előrébb araszolnia a produkciónak, vagy hátrébb csúszik a rangsorban.

Ezek tehát most a hazai nézők kedvencei a Prime Videón:

  • A fiúk (The Boys)
  • Kémecském: Az Örök Város (My Spy: The Eternal City)
  • Virsliparti: Utápia (Sausage Party: Foodtopia)
  • V generáció (Gen V)
  • Lady Jane (My Lady Jane)
  • Fallout
  • A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi (The Lord of the Rings: The Rings of Power)
  • Maxton Hall - A világ, ami elválaszt (Maxton Hall - The World Between Us)
  • A rólad alkotott kép (The Idea of You)
  • Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)