Hirdetés

Dátumot kapott Denis Villeneuve következő filmje, ami a Dűne 3 lehet

|

Emellett azt is megtudtuk, hogy mikor jön az új Godzilla x King Kong kaland.

Hirdetés

Noha az Agymanók 2 letaszította a trónról, így már nem 2024 legsikeresebb filmje, a Dűne: Második rész így is szépen teljesített a mozipénztáraknál: 711 millió dollárt szedett össze globálisan. Nem is meglepő, hogy a Warner Bros. Discovery zöld utat adott a Dűne 3-nak, ugyanakkor Denis Villeneuve jelezte, hogy nem szeretné elkapkodni a folytatást, csakis akkor fogja elkészíteni, ha releváns lesz.

Már csak azért is kérdéses volt, hogy mikor jöhet a Dűne Messiása (ami Villeneuve bevallása szerint az utolsó általa rendezett Dűne-film lesz), mivel a rendező három másik projekten is dolgozik: az egyik a Kleopátra, a másik a Randevú a Rámával, a harmadik a Nuclear War adaptációja. 

Hirdetés

Most a Warner Bros. Discovery indította útjára a spekulációkat, ugyanis belőtte 2026 decemberére a rendező következő filmjének premierdátumát. Az eddig "Cím nélküli eseményfilm" most "Denis Villeneuve eseményfilmként" szerepel a vállalat naptárjában, a Deadline pedig a stúdióhoz közeli forrásoknak köszönhetően arról számolt be, hogy a Warner és a Legendary a Dűne 3-nak tartja fent ezt a dátumot, amivel Villeneuve lezárhatja a látványos trilógiáját. Állítólag a forgatókönyv véglegesítésén és a színészek lekötésén még dolgoznak, de zajlik az előkészítés.

A stúdió egyúttal kitűzte a Godzilla-Kong saga következő állomásának dátumát is, amely 2027. március 26-án érkezhet meg, bár egyelőre rendező nélkül árválkodik a film, ugyanis Adam Wingard nem tudta elvállalni, mivel egy másik alkotáson szorgoskodik: az A24-nél hozza össze az Onslaught című akcióthrillert, amit ősszel már el is kezd forgatni. Az új rendezőt még nem jelentették be. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)