Hirdetés

Dátumot kapott a Sikoly 7, minden sínre került

|

Szellempofa már biztosan gyilkolni fog, dacára a folytonos késéseknek és átszervezéseknek.

Hirdetés

Mintha csak átok ült volna a Sikoly 7 munkálatain. Először kirúgták Melissa Barrera, a két előző felvonás főszereplőjét, aztán Jenna Ortega szállt ki, mivel a film forgatásai ütköztek a Wednesday beosztásával. Végül Christopher Landon is távozott a projektből, és egyenesen rémálomnak nevezte az egészet. Helyére érkezett Kevin Williamson, a Sikoly széria első négy részének írója (és a második epizódtól minden film producere), de ő sem tudta folytatni a melót, mert a SAG-AFTRA sztrájk mindent befagyasztott.

Sokan féltették a film sorsát, de a legfrissebb közlemény szerint végre minden sínen van. A Sikoly 7 már megkapta amerikai premierdátumát is: 2026. február 27., ami egy nagyon szerencsés időpont.

Hirdetés

Azon a héten ugyanis jelen állász szerint egyelőre nem várható semmilyen más filmpremier, és az azt követő héten is csak Disney és Pixar projektek fognak versengeni a nézőkért: valljuk be, értelemszerűen egyik produkció nézőtábora sem fenyegeti a Sikoly sikerét.

A 2022-es Sikoly reboot, és a 2023-as Sikoly 6 nem robbantották fel a kasszákat, de ki tudja, talán Williamson csodát tesz majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)