Hirdetés

Ez történik, ha az apukád egy akcióőrült filmes (videók)

|

Nem lesz normális gyerekkorod. Az életed csupa kaland, akció és veszély lesz. Sosem fogsz unatkozni. Az összes gyerek téged irigyel majd az oviban. Persze csak akkor, ha látták ezeket a videókat.

Hirdetés

Mi leszel ha nagy leszel? - szól az általános gyereknyaggató kérdés, de a Dreamworks animatorának, Daniel Hashimotonak a kisfia erre egészen megdöbbentő választ tudna adni: ő már most egy komoly szuperhős, akció-kaland főszereplő, saját YouTube csatornával rendelkező híresség.

Az Action Movie Kid egy igazi "menő apa" hobbicsatorna, ahol az a cél, hogy a saját fiát a legnagyobb ásznak állítsa be, de mindezt olyan kedves és profi módon csinálja (speciális effektekkel dobja meg az egyébként teljesen ártatlan játékidőt utólag), hogy csak úgy melengeti a szívünket. Hashimoto kölykének lenni király dolog, persze nem veszélytelen...

Persze ha te vagy a legújabb Batman, akkor nem is kell nagyon félned:

És ha éppen a Mekiben jössz rá, hogy űrhajós akarsz lenni, az sem lehetetlen:

Csak akkor kell kicsit vigyázni, ha veled van az Erő:

Persze ez az egész csak illúzió...

Cukiság faktor az egekben, apát szeretjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)