Hirdetés

Csúszik a Jégvarázs 3, viszont úgy tűnik, ez még messze nem az utolsó rész

|

Nagyot álmodtak az alkotók, ezt a sztorit pedig lehetetlen egyetlen új Jégvarázs filmben elmesélni.

Hirdetés

A D23 Expo keretein belül megrendezett Disney Entertainment Showcase-en pár kósza pillanat erejéig ránézhettek a rajongók a Jégvarázs széria következő részére - ezek rendhagyó rajzok voltak, a régi Disney mesék stílusában készültek, szóval tényleg csak a hangulatot akarták átadni, nem így fog kinézni a kész film.

Az alábbi képen érdemes megnézi a folyó víztükrén megjelenő lándzsás árnyékot, ő minden bizonnyal a Jégvarázs 3 főgonosza lesz. De messze nem csak ennyi derült ki a franchise-ról az expón.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint a Jégvarázs 3 két év múlva, vagyis 2026-ban került volna a mozikba, de a Disney úgy határozott, hogy egészen 2027-ig eltolja a premiert. Jennifer Lee producer pedig elmondta, hogy még nagyon sok kérdés nyitott a produkció kapcsán, azzal viszont már most tisztában vannak az alkotók, hogy egyetlen film nem lesz elég a történetük elmesélésére.

Igen, gyakorlatilag bejelentették ezzel, hogy idővel jönni fog a Jégvarázs 4 is, és egy két mozifilmen átívelő sztori kezdődik majd el három esztendő múlva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)