Hirdetés

Csillagot kap Freddy Krueger megformálója, Robert Englund a hollywoodi hírességek sétányán

|

A 77 éves színész valamikor 2025-ben kapja meg a kitüntetést.

Hirdetés

Robert Englundot kétségkívül a Wes Craven-féle Rémálom az Elm utcában filmek Freddy Kruegerjeként ismerte meg a világ. A színész 1984-től kezdve nyolc alkalommal bújt az ikonikus kesztyűs gyilkos bőrébe, és okozott megannyi álmatlan éjszakát a rettegésre szomjazó filmnézőknek.

Englund karrierje kezdetén többnyire karakterszínészként dolgozott, pályafutása során eddig összesen több mint 75 játékfilmben és tévésorozatban játszott. Szerepelt Az operaház fantomjában, nemrégiben pedig a Stranger Things negyedik évadában is találkozhattak vele a rajongók, ahol az elmegyógyintézetbe zárt Victor Creel karakterét formálta meg.

A 77 éves színész a minap Twitter/X-oldalán jelentette be, hogy egy, a 2025-ben esedékes ünnepség keretein belül csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán (Hollywood Walk of Fame).

Hirdetés

Englund bejegyzésében háláját fejezte ki, és arról írt, megtisztelve érzi magát, hogy olyan nevek társaságában kaphatja meg a csillagot, mint Jane Fonda és Prince, akik szintén jövőre részesülnek majd a rangos kitüntetésben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)