Hirdetés

Csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán Kevin Feige

|

Épp azelőtt tüntetik ki a Marvel Studios elnökét ezzel az elismeréssel, amikor a Deadpool & Rozsomák a mozikba kerül.

Hirdetés

Kevin Feige már közel 25 éve szolgál a Marvelnél, és 2007 óta gondozza producerként a Marvel Filmes Univerzumot, amiben korunk számos fontos, óriási bevételt hozó filmje megtalálható. Nem kérdés, hogy munkássága mennyire meghatározó volt a filmipar számára az elmúlt években, így az sem, megérdemli-e, hogy a filmipar egyik legrangosabb kitüntetését megkapja: egy csillagot a hollywoodi hírességek sétányán.

Variety beszámolója szerint július 25-én, a Deadpool & Rozsomák magyar premierjének napján (az amerikai premier egy nappal később lesz) lesz a ceremónia, melynek keretében a sétányba ágyazzák a nevével ellátott csillagot.

Hirdetés

Bárki, akár egy rajongó is jelölhet egy filmest arra, hogy csillagot kapjon a sétányon, de a jelölt személynek vagy képviselőinek levélben kell erre jóváhagyást adniuk. Akit kiválasztanak, annak 75000 dollárt kell fizetnie, amiben a beépítés és a karbantartás is benne van, és neki kell meghatároznia, mikor legyen a ceremónia.

Azt, hogy ki kapott a múltban csillagot, ezen az oldalon lehet megtekinteni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)