Hirdetés

Creed - itt a Rocky spin-off legújabb trailere

|

Sylvester Stallone nem tudja elengedni a Rocky szériát, már készül is a következő film, amely ezúttal Apollo Creed fiát helyezi a középpontba.

Hirdetés

Sylvester Stallone jövőre tölti a 70-et, de ez egyáltalán nem látszik meg rajta. Na jó, nyilvánvalóan eltávolodott már a fiatalkori önmagától, de a lendület továbbra sem hagyott alább, hiszen készül a Feláldozhatók 4, a Scarpa, és a még idén mozikba kerülő Creed is.

Utóbbi egy Rocky spin-off, kitudja már hanyadik, de hát ki számolja? A főszerpben ezúttal a Michael B. Jordan által alakított Adonis "Donnie" Creed került, aki a híres Apollo Creednek, Rocky egykori ellenfelének és barátjának fia, akinek igencsak viharos volt a fiatalkora, de végül megtalálta a maga útját.

Ebben segít neki Rocky, aki szimbolikusan át is adja a stafétát (és mivel a filmben Stallone karaktere nem tűnik kifejezetten egészségesnek, lehet, hogy valóban is). Donnie nem igazán akar az apja árnyékában felnőni, de végül csak magára ölti azt a legendás gatyát.

Ti örültök, hogy jön egy újabb Rocky film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)