Hirdetés

Colin Farrell megmutatja a Pingvin sorozat új előzetesében, hogy mi vár Batmanre

|

Már nem kell sokat várni Matt Reeves Batman-univerzumának következő felvonására.

Hirdetés

Colin Farrell nem szerepelt túl sokat a Robert Pattinson főszereplésével készült, 2022-es Batmanben, azonban a színész már abban a kevés időben is megmutatta, hogy mennyire jól áll neki a minden hájjal megkent bűnöző, Oswald Cobblepot megformálása, és a filmet rendező Matt Reeves is látott benne akkora potenciált, hogy Pingvin saját sorozatot kapjon a Maxon. 

A nyolcrészesre tervezett spin-off Reeves Batman-sagáját folytatja, bemutatva, hogy Pattinson álarcos igazságosztójának ténykedése után milyen korszak köszönt be Gothamben. 

Hirdetés

A Batmannel szembeni gyűlölettől fűtve Oswald Cobblepot úgy dönt, hogy Carmine Falcone (John Turturro) halála után átveszi pozícióját, és Gotham alvilágának élére áll. Ahogyan az az alábbi kedvcsinálóból is kiderül, Pingvin kihasználja, hogy Sofia Falcone (Cristin Milioti) és családja gyászolja Carmine-t, és bosszút akar állni a haláláért, ez a helyzet pedig tökéletes lehetőségnek tűnik Cobblepot számára, hogy elérje nagyszabású céljait. Nézzetek bele, hogyan teszi mindezt: 

Jó hír, hogy a Pingvin sorozat szeptemberben hazánkban is látható lesz a Maxon keresztül. A Batman második részére azonban sokáig kell várnunk, 2026 októberénél előbb nem mutatják be

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)