Hirdetés

Christopher Reeve fia is benne lesz a James Gunn-féle Supermanben

|

A forgatást kifejezetten idegőrlőnek találta, pedig nem áll tőle távol a szereplés.

Hirdetés

Nagy erőkkel zajlik a James Gunn által dédelgetett új DC-s moziverzum (DCU) nyitófilmje, a korábban Superman: Legacy címen hivatkozott, mostanra nemes egyszerűséggel Supermanként emlegetett mozi forgatása. Nemrégiben egy kulisszák mögötti fotó leplezte le, hogy Christopher Reeve fia, Will Reeve is feltűnik majd egy rövid cameo erejéig a DCU-t indító filmben.

Superman karaktere sokak számára egyenlő Christopher Reeve-vel, aki 1980. és 1987. között négyszer is magára öltötte a piros köpenyt. Fia azonban nem a filmes szakmában helyezkedett el: az ABC News tudósítójaként dolgozik, így kézenfekvő volt, hogy az új Superman moziban is egy tévériportert megformálva ugorjon be egy rövid szerepre.

Hirdetés

Will a TMZ-nek adott interjújában elárulta, hogy mindössze egyetlen rövid sort kellett elmondania, ám ezt sokkal idegőrlőbbnek találta, mint a tévés szereplést.

"Ismerem azokat, akik a filmet készítik, és nagyon kedvesek voltak hozzám és a családomhoz, nekem pedig volt egy szabad napom, úgyhogy megcsináltuk. Nem tudom, hogy mit szabad elmondanom ezzel kapcsolatban. Nagyszerű élmény volt, mindenki elképesztően barátságos volt. Gyors és egyszerű volt. Igazából sokkal idegesebb voltam, mint amikor a tévében szerepelek a normál munkám miatt, mert rengeteg ember volt körülöttem, bár csak egy sort kellett megjegyeznem."

- fogalmazott Will a cameóval kapcsolatban.

Az új Supermant egyébként David Corenswet fogja alakítani, akit nemrégiben a film forgatásán kaptak lencsevégre. A DCU-t megnyitó mozi bemutatójára várhatóan 2025 júliusában kerül majd sor.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)